Trimiterea de mesaje către Viber prin canalul oficial

Furnizați informații importante într-un mod convenabil Profitați de beneficiile mesagerilor populari în afacerea Dvs.

 • Notificări declanșate
 • Trimiteri publicitare în vrac
 • Chat cu clienții
 • Trimiteri prin API sau pluginuri

97%

Procentul de livrare

89%

Vizualizarea mesajelor

82%

Urmarea linkurilor

66%

Utilizarea Viber-ului

Discutați cu clienții pe Viber

Folosiți mesajele Viber Business pentru a vă apropia mai mult de clienții dvs.: trimiteți notificări și continuați să discutați în chaturi.

Messaggio – partenerul oficial de mesagerie de afaceri al Viber. Brandul tău poate contacta clienții folosind Viber messenger: este suficient să știți numărul de telefon al clientului pentru a-i trimite un mesaj.

Înregistrați un nume de expeditor Viber de brand pentru a efectua promoții în masă sau a trimite notificări tranzacționale – este mult mai ieftin decât SMS-urile!

Funcțiile de mesageria Viber

Mai mult de jumătate dintre dintre locuitorii României și Moldovei cu vârsta peste 16 ani folosesc Viber – este al doilea cel mai popular messenger din țară.

Messaggio este unul dintre cei mai mari parteneri oficiali de corespondență de afaceri ai Viber de peste 5 ani. Trimiteți mesaje către numerele de telefon în același mod ca în SMS. Obțineți analize avansate ale campaniilor: stările mesajelor nu sunt doar „livrate”, ci și „vizualizate de către destinatar”.

 • Un mesaj Viber poate conține până la 1000 de caractere în orice limbă, ceea ce este mai benefic decât utilizarea SMS-urilor lungi concatenate.
 • Capacitatea de a primi răspunsurile clienților.
 • Trimiterea unui mesaj cu text, emoji, fișiere, imagine și butonul CTA.
 • Statusuri rapide și fiabile ale mesajelor Viber: trimise, livrate și vizualizate.
 • Numele expeditorului – numele mărcii poate fi în limba maghiară cu un logo, coperta și descrierea companiei.
 • Notificări push ale mesajelor noi pe ecranul utilizatorului.
 • Facturare numai pentru mesajele livrate.
Contactaţi-ne Descărcați prezentarea PDF

Trimiterea SMS-urilor

Conectați-vă la platforma multicanal a Messaggio și utilizați canale de calitate pentru a trimite SMS-uri.

Messaggio.com Multichannel messaging platform. Viber, WhatsApp, SMS & RCS business messaging.

Conexiuni directe prin SMS și canale de calitate

Apreciem reputația unui partener de încredere, prin urmare lucrăm constant pentru a crește numărul de conexiuni directe cu operatorii de telefonie mobilă și calitatea livrării SMS-urilor.

Un API de mesagerie multicanal ușor de integrat vă permite să vă extindeți campaniile de marketing fără costuri suplimentare. Suport pentru trimiterea de canale prin SMS, Viber, WhatsApp și RCS printr-un singur API HTTP universal.

Puteți utiliza protocolul SMPP, standardul industrial pentru schimbul de mesaje SMS. Platforma multicanal vă permite să gestionați în mod independent conexiunile și să oferiți statistici în timp real printr-o interfață web.

Platforma folosește cele mai recente date de la MNP-uri din diferite țări pentru a direcționa eficient traficul SMS și pentru a îmbunătăți calitatea livrării.

Sistemul inteligent de rutare a mesajelor SMS vă permite să configurați canalele optime de livrare a mesajelor în funcție de cerințele dumneavoastră.

Interfață web multiutilizator și multilingvă pentru trimiterea de SMS-uri, configurarea unei conexiuni API și vizualizarea statisticilor.

O interfață de utilizator convenabilă care permite să încărcați grupuri de contacte, să creați șabloane de mesaje și să efectuați trimiteri prin SMS în masă.

Caracteristicile platformei

Cu Messaggio, puteți trimite mesaje de servicii și tranzacționale, precum și să desfășurați campanii de marketing personalizate în mesageri.
Trimiterile sunt efectuate prin intermediul contului personal Messaggio cu o interfață clară sau printr-un API funcțional.

Viber + SMS

Mailingurile în cascadă Viber+SMS sunt disponibile în Messaggio: mesajele sunt trimise prin SMS dacă clientul nu folosește messengerul. Plătiți doar pentru mesajele livrate.

Constructor de mailing

Pe platforma Messaggio, puteți să înregistrați un nume de expeditor, să creați un șablon, să configurați personalizarea mesajelor, timpul și fluiditatea și să trimiteți mesaje către baza de clienți.

Serviciul de asistență

Serviciul de asistență Messaggio este disponibil non-stop. Clienții existenți sunt însoțiți de un manager de cont. De asemenea, puteți pune o întrebare printr-un ticket din contul dvs.

Mailing-ul multicanal de mesaje

Prin contul dvs. personal, puteți trimite mesaje cu o viteză de până la 2.000 de mesaje pe secundă către mai multe canale.

Constructorul de distribuție vă permite să setați ordinea canalelor și condițiile de retrimitere: dacă mesajul nu a fost livrat pe primul canal, se va încerca să-l livreze pe al doilea canal și așa mai departe.

Citiți în continuare: Personalizarea mesajelor

multichannel_messaging

Personalizarea mesajelor

Pentru mailing-urile personalizate, puteți folosi mai mult de zece variabile: setați o variabilă atât în text, cât și în linkul mesajului.

Variabilele vă permit să vă adresați utilizatorului după nume, să oferiți condiții individuale de promovare, să stabiliți perioada de valabilitate a unei reduceri personale etc. Datele sunt substituite în variabile din grupurile de contact atunci când se generează o listă de mailing.

Citiți în continuare: Chat-urile și comunicarea bidirecțională cu clienții

personalization

Chat-urile și comunicarea bidirecțională cu clientul

Platforma oferă comunicare bidirecțională între client și brand.

Procesul de procesare a cererilor primite în chat-ul companiei este automatizat: nu este nevoie să comutați între aplicațiile de mesagerie.

Caracteristici ale chaturilor Messaggio:

 • Stocarea comentariilor și a stărilor aplicației
 • Atribuirea de chat-uri angajaților
 • Configurarea răspunsurilor rapide: până la 10 fraze
 • Configurarea răspunsurilor automate la chat-urile noi, precum și a răspunsurilor la schimbarea operatorului de chat

Citiți în continuare: Testarea livrării către mesageri

chats

Testarea livrării către mesageri

Pentru a verifica afișarea mesajului înainte de a trimite, puteți lega orice număr de numere de test: de exemplu, numerele de colegi sau de conducere.

Fiecare număr de test poate avea parametri similari cu contactele de mailing importate. Datorită acestui fapt, puteți verifica nu numai afișarea șablonului, ci și corectitudinea variabilelor specificate.

Citiți în continuare: Programator și distribuție lină

testing

Programator și distribuție lină

Posibilitatea de a specifica intervalul de timp în care vor fi trimise mesajele: instantaneu sau în câteva ore.

Acest lucru vă permite să controlați fluxul de aplicații și să procesați cererile primite în timp util.

Citiți în continuare: Statistici în timp real
smooth_sending

Statistici în timp real

Platforma Messaggio monitorizează starea de livrare a mesajelor de mailing în timp real.

Statisticile detaliate sunt introduse automat în baza de date pentru toate mesajele trimise, livrate și vizualizate, pentru fiecare listă de mailing. Pe lângă rapoartele de sinteză, sunt disponibile descărcări detaliate pentru perioada în funcție de proiect, expeditor sau mailing.

Înapoi la: Mailing multicanal de mesaje
statistic

Contacte

România

info@messaggio.com

Ucraina

ua.office@messaggio.com

Serbia

info@messaggio.com

Slovacia

sk.office@messaggio.com

Emiratele Arabe Unite

uae.office@messaggio.com

De asemenea, suntem reprezentați în

Armenia, Azerbaidjan, Kazahstan, Belarus, Letonia, Moldova, Georgia, Tadjikistan și alte țări

  Sunt de acord ca Messaggio să stocheze informațiile pe care le-am furnizat pentru a putea răspunde solicitării mele.

  * Acest câmp este obligatoriu.